website builder free

INBRAAKBEVEILIGING

Woninginbraken zijn tot op de dag van vandaag nog steeds de meest geregistreerde criminele misdrijven in ons land. In 2014 waren er 72.596 geregistreerde inbraken en ongetwijfeld nog veel meer pogingen tot. De ervaring leert dat het gevoel van een vreemde in huis te hebben gehad een blijvende impact heeft. Laat staan dat u oog in oog komt te staan met een Inbreker... 

Wilt u voorkomen dat u de volgende bent? Geeft u om uw veiligheid en om die van uw gezin? Of wilt u gewoon uw business beschermen?

SYM Secure zoekt samen met u naar een gebruiksvriendelijke oplossing die de maximale vorm van veiligheid garandeert binnen uw budget.

Aangezien elk type woning of pand (lokatie, grote, inhoud) anders is bestaan er geen standaard oplossingen en komen wij graag ter plaatse kijken en luisteren naar wat uw behoeften en noden zijn. 

Zo hoeft inbraakbeveiliging niet noodzakelijk pas binnen in de woning te beginnen. Beveiliging rondom uw huis en het beveiligen van deuren en ramen geeft de inbrekers geen kans om tot in uw huis te komen. Hoe vroeger de detectie gebeurt hoe effectiever het systeem. 

Het afhandelen van een effectief alarmsignaal kan op verschillende manieren gebeuren. U kan uzelf laten inlichten door het systeem of u kan kiezen voor een 24h/24h monitoring van de meldkamer. Deze garanderen een snelle respons op het alarmsignaal en u hoeft u nooit zorgen te maken of het systeem wel in staat is om meldingen door te sturen naar u.

SYM Secure
’s Herenweg 36
B-2222 Itegem
België

Michael Van Roosbroeck
+32 (0)477 45 41 74
michael@symsecure.be
www.symsecure.beBTW BE0649 869 712

Erkenningsnr  20 1965 04

Volg ons ook op