free mobile website builder

INBRAAKBEVEILIGING

Woninginbraken zijn tot op de dag van vandaag nog steeds de meest geregistreerde criminele misdrijven in ons land. In 2014 waren er 72.596 geregistreerde inbraken en ongetwijfeld nog veel meer pogingen tot. De ervaring leert dat het gevoel van een vreemde in huis te hebben gehad een blijvende impact heeft. Laat staan dat u oog in oog komt te staan met een Inbreker...

CAMERABEWAKING

Camerabewaking is een van de meest effectieve middelen om vandalisme, inbraken en diefstallen te vermijden of op te sporen. Naast het grote afschrikkende effect bestaat er geen beter bewijsmiddel dan haarscherpe beelden van de gepleegde feiten om misdrijven op te lossen.

TOEGANGSCONTROLE

Toegangscontrole is al lang niet meer enkel voor grote industriële sites. Vaker vinden we dit ook terug in kleinere ondernemingen en zelfs particuliere woningen.

VIDEOFONIE

Videofonie of parlofonie stelt u in staat om alvorens u de deur opent te controleren wie er voor uw deur staat. De videofoon met brede kijkhoek (tot 170˚) brengt alles in beeld rondom uw inkom zodat u niet voor verrassing komt te staan.

SYM Secure
’s Herenweg 36
B-2222 Itegem
België

Michael Van Roosbroeck
+32 (0)477 45 41 74
michael@symsecure.be
www.symsecure.beBTW BE0649 869 712

Erkenningsnr  20 1965 04

Volg ons ook op